Vegetáriánus ételek Nagyszerű ötletek főételekhez, falatozáshoz és vendégváráshoz

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Klasszikus vegetáriánus ételleírások a világ minden tájáról. Izgalmas, különleges receptek fűszeres előételekhez, falatokhoz, kiadós főételekhez, ropogós süteményekhez, gyümölcsös desszertekhez. Főzési tanácsok, tálalási javaslatok és ötletek a változatos ételkészítéshez. Minden receptet látványos színes képek és a hozzávalók rajzos ábrái kísérik.
- Fordítók:
- Pákozdi Judit
- Kiadó:
- Gabo Könyvkiadó
- Kiadás éve:
- 2001
- Kiadás helye:
- Budapest
- ISBN:
- 9639237647
- Kötés típusa:
- ragasztott papír
- Terjedelem:
- 95 oldal
- Nyelv:
- magyar
- Méret:
- Szélesség: 21.00cm, Magasság: 27.00cm
- Súly:
- 0.30kg
- Kategória:
Bevezetés 7
Levesek és előételek 8
Könnyű fogások és falatok 26
Főételek 42
Zöldségek, saláták 58
Kenyerek és sütemények 72
Desszertek 84
Receptkereső 96
Levesek és előételek 8
Könnyű fogások és falatok 26
Főételek 42
Zöldségek, saláták 58
Kenyerek és sütemények 72
Desszertek 84
Receptkereső 96
Az Ön ajánlója
Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...