Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Végsőkig

Végsőkig - Dean R. Koontz - Régikönyvek
(1 vélemény)

Chyna Shepherd álmatlanul bámulja a holdfényben fürdő szőlőt a vendégszoba ablakából. Gyermekkori megpróbáltatásai magyarázzák, hogy az első napon mindig rossz előérzet gyötri, ha idegenben éjszakázik. Egyszer csak velőtrázó sikoltás döbbenti rá a minden balsejtelmét túlszárnyaló igazságra... Chyna szívében páni félelemmel, mégis rettenthetetlenül követi az eszelős gyilkost. A fiatal nő a józan ész határát is túllépő elszántsággal, életét is kockára téve száll szembe a gonosszal, hogy legyőzze saját múltját, és megmentsen egy ártatlan életet.

Fordítók:
Süle Gábor
Borító tervezők:
Beleznai Kornél
Kiadó:
Animus Kiadó
Kiadás éve:
1998
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9638386606
Kötés típusa:
ragasztott karton
Terjedelem:
507 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 18.00cm
Súly:
0.30kg
Kategória:

Dean R. Koontz

Dean R. Koontz  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
4 000 Ft 2 000 Ft
60%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2003
Antikvár könyv
1 500 Ft 600 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 06. 04. 12:51

    CHYNA EL SEM HISZI MILYEN CSODÁLATOS HELYEN TÖLTI A HÉTVÉGÉT LEGJOBB BARÁTNŐJE OTTHONÁBAN A NAPPA-VÖLGYÉBEN.CHINA GYEREKKORA MAGA VOLT A POKOL,ANYJA MINDIG A BŰNÖZŐK TÁRSASÁGÁT KERESTE.SOKAT MENEKÜLT,BÚLYKÁLT AZ ÁGY ALATT BAJLÓS MOSTOHÁI ELŐL.CHINA BOLDOGAN BEKÖLTÖZIK A VENDÉGSZOBÁBA,AMIKOR AZ ÉJSZAKÁBAN SIKOLTÁST HALL,MAJD TÖRÉST-ZÚZÁST.KIZÁRT DOLOG,HOGY A BARÁTNŐJE VESZEKEDNE A SZÜLEIVEL?EGYSZER CSAK LÖVÖLDÖZNEK ÉS EGY IDEGEN FÉRFI KÖZELIT A VENDÉGSZOBA AJTAJÁHOZ.CHINA AZ ÁGY ALÁ BÚJIK,MAJD MIUTÁN AZ IDEGEN TÁVOZIK SZÉT NÉZ A HÁZBAN.MINDENKI HALOTT,CSAK CHINA ÉLTE TÚL A CSALÁDI MÉSZÁRLÁST.CHINE KINÉZ AZ ABLAKON ÉS LÁTJA A GYILKOST,AHOGY EGY LAKÓAUTÓBA BECIPELI A HOLTTESTEKET.KÖVETI ŐT ÉS ELREJTŐZIK A KOCSIBAN.CHINA ÉLETÉBEN KEZDETÉT VESZI A TÚLÉLÉSÉRT VALÓ KÖZDELEM!A KOCSI ELINDUL MONTANA FELÉ...A VÉGSŐKIG TELI FESZÜLTSÉGGEL!NE HAGYD KI AZ ÉLETEDBŐL!JÓ KÖNYV!