Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek

Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek - Pető Gyula - Régikönyvek
Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek - Régikönyvek Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek - Régikönyvek Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek - Régikönyvek Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás éve:
1989
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
Második, változatlan kiadás
Nyomda:
Franklin Nyomda
ISBN:
9632221842
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
216 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Súly:
0.30kg
Kategória:

Pető Gyula

Pető Gyula  további könyvei

20%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...