Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Vendéglátóipari értékesítés A vendéglátóipari technikum I. és IV. osztálya számára

Vendéglátóipari értékesítés - Ketter László, Gundel Ferenc - Régikönyvek
Vendéglátóipari értékesítés - Régikönyvek Vendéglátóipari értékesítés - Régikönyvek Vendéglátóipari értékesítés - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás éve:
1965
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
2
Nyomda:
Franklin Nyomda
Nyomtatott példányszám:
2.600 darab
Kötés típusa:
nylon
Terjedelem:
320 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 18.00cm, Magasság: 25.00cm
Súly:
0.65kg
Kategória:
1. Általános irányelvek 220
2. Az italok csoportosítása 221
D) Az italok ajánlása. a rendelés felvétele 223
1. Italkínálás eltérő alkalmakra 224
2. Az ételekhez illő ital kiválasztása 224
XIV Bárértékesaés 228
A) A bár berendezése és felszerelése 228
13) A báritalok készítése 229
C) A báritalok felszolgálása 233
A báritalok receptjei 233
XV. Szálloda, fehzolgálti. 243
A) Az emeleti felszolgálás módszerei 243
1. Felszolgálás közvetlenül a konyháról 243
2. Felszolgálás az emeleti tálalóból 243
3. Felszolgálás a konyha mellett létesített tálalóból 244
B) Reggeli felszolgálása 244
C) Főétkezések felszolgálása 246
XVI. Tc,yas étkezések szervezése 247
A) A rendelés felvétele 248
B) A társas étkezés előkészítése 251
Cl Az asztalok összeállítása és terítése 253
D) Étrendek összeállítása és terítése 257
E) A felszolgálás szervezése és Jebonyolítása 261
XVII. Fogadások ..zervezése és leboávolítása 265
A) A fogadás fajai 265
B) A rendelés felvétele. tervezése 267
CP A büféasztal összeállítása. díszítése 268
D) A felszolgálók munkája a fogadásokon 270
XVIII. Üzemen krviill értékesIté., , 272
A) Üzemen kívüli díszétkezések és fogadások 272
B) Kitelepülések 274
C) Csomagolás és házhozszállítás 275
XIX. Az -,,rékesités gazdálkodási (eladaiai 276
4) A gazdasági eredmények javítása 276
8) Üzletszervezés 277
C) Ellenőrzés 279
XX. Az értékesités.se, kapcsolatos ,ogszabályok 282
A) Munkaügyi rendelkezések 282
B) A Vendeglátóipari Üzleti Szabályzat 282
C) Az értékesítéssel kapcsolatos Jogszabályok 283
1 Vállalat alapítása 283
2. Működési engedély 283
3 vendégiátóionr, iSzletek létesítése éc átépítése 283
4. Zene. műsor, tán‘, kártya, játék 284


5. Belépődíj
284
6. Általános rendelkezések
284
D) Panaszok kezelése
285
E) Az üzem és a dolgozók anyagi felelőssége
286
1. Vendéglátó üzletek felelőssége
287
2. Dolgozók anyagi felelőssége
288
a) A leltárhiányért fennálló anyagi felelősség
288
b) A Munka Törvénykönyvén alapuló felelősség
290
XX). 4 vendéglátóipar Irányuó szerver
291
A) A vendéglátóipari vállalatok felépítése
291
1. Az igazgató jogai és kötelességei, a közvetlen alátartozó munkakörök 292
a) Titkárság
293
b) Személyzeti osztály
293
c) Munkaügyi osztály
293
d) jogügyi osztály
293
e) Terv- és statisztikai osztály
293
f) Szervezés-technikai osztály
294
g) Gondnokság
294
h) Ellenőrzési osztály
294
Rendész
294
2 A vállalat áruforgalmi szervezete
294
■ Áruforgalmi részleg
294
bl Üzemeltetési osztály
295
c) Leltározó részleg
295
3 A vállalati ügyvitel szervezete
296
a) Könyvezési osztály
296
b) Pénzügyi osztály
296
cl Bérelszámolási osztály
296
dl Ügyvitel, szervezők
296
,?) Leltár értékelő részleg
296
B) A vendéglátóipar irányitó szervei
297
1. A vendéglátóipar vállalatok szervezeti rendszere
297
a) Állami vendéglátóipar vállalatok
297
b) Szövetkezeti hálózat
298
cl Magán vendégtátóiparosok
298
2. A Belkereskedelmi Minisztérium szakfelüzveleti ioakáre
298
Tárgymutató
. , .

t

301

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...