Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes)

Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Kayserling, Meyer - Régikönyvek
Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek Zsidó nők a történelem, az irodalom és a művészet területén I–II. (Teljes) - Régikönyvek
(0 vélemény)

Kayserling, M[eyer] Zsidó nők a történelem, az irodalom és a müvészet terén. Fordította Reismann Mária. I–II. kötet. [Teljes.] Budapest, 1883. Révai Testvérek (Weiszmann Testvérek ny.) 220 (helyesen 221) + [3] p.; 218 + [2] p. Egyetlen magyar kiadás. Meyer Kayserling (1829–1905) bölcseleti doktor, rabbi, svájci jogegyenlőségi sikerei után 1870-től a Pesti Izraelita Hitközség hitszónoka. Kayserling munkája a valamely közösség jeleseinek elősorolásával operáló XIX. századi nemzetépítési eljárás emlékezetes darabja. Köteteink fűzése meglazult, az első kötet fűzése három helyen, a második kötet fűzése egy helyen elengedett. Egységes, fűzött, sérült, foltos, enyhén hiányos kiadói borítóban. Részben felvágatlan példány.

Fordítók:
Resimann Mária
Kiadó:
Révai Testvérek
Kiadás éve:
1883
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
1.
Nyomda:
Weiszmann Testvérek Könyvkiadója
Kötés típusa:
fűzve, kiadói papírborítóban
Terjedelem:
439
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.50cm, Magasság: 18.50cm
Súly:
0.50kg
Kategória:

Kayserling, Meyer

Kayserling, Meyer  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
10 000 Ft 5 000 Ft
akár 50%
Hűségpont:
 
akár 50%
Hűségpont:
 
50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 550 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...