Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

33 egytálétel lépésről lépésre

33 egytálétel lépésről lépésre - Gáspár Katalin (szerk.) - Régikönyvek
(0 vélemény)

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzésközben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

Sorozatcím:
33 recept lépésről lépésre
Kiadó:
Totem Plusz Könyvkiadó
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Pauker Nyomda
ISBN:
9789635903641
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
66 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 20.00cm, Magasság: 25.00cm
Kategória:
Receptkereső
Burgonyás rakott zöldbab 4
Ünnepi húsos lasagne 6
Marhahúsos spagettifelfújt 8
Tejfölös rakott savanyú káposzta 10
Halas burgonyafelfújt 12
Bárányhússal rakott polenta 14
Sertéskaraj krémsajtos karalábéval rakva 16
Gombás-májas rakottas 18
Chilis póréhagymafelfújt 20
Csirkés-karfiolos-brokkolis rakottas 22
Sonkás kelbimbófelfújt 24
Tavaszi rakott csusza 25
Erdei gombákkal töltött padlizsán 26
Garnélával töltött cukkini 28
Fűszeres túróval töltött édeskömény 30
Zöldborsós rakott galuska 32
Paradicsomos töltött kelkáposzta 34
Vörös lencse egytál kolbásszal, főtt tojással 36
Zöldséges szélesmetélt pirított pulykahússal 37
Görög zöldséges-rizses egytál bárányhússal 38
Gyuvecs 40
Csirkés farfalle paprikamártásban 42
Zöldséges pirított marhamáj 43
Burgonyás gnocchi vörös pestóval, parmezánnal 44
Snidlinges-fehérboros nyúlragu 46
Vörös bab sólet bőrös malacoldalassal 48
Csicseriborsós marhastew 50
Karfiol lengyelesen juhsajtos öntettel 52
Sáfrányos-csirkés rizottó parmezánnal 54
Marokkói marhahúsos-csicseriborsós kuszkusz 56
Almás-burgonyás lencse tejföllel 58
Konyakos húsos fazék 60
Vörösboros-erdei gombás szarvasragu 62

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...