Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

33 szárnyasétel lépésről lépésre

33 szárnyasétel - Gáspár Katalin (szerk.) - Régikönyvek
(0 vélemény)

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

Sorozatcím:
33
Borító tervezők:
Princz Rita
Kiadó:
Totem Kiadó
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Pauker Nyomda
ISBN:
9789635904211
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
64 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 20.00cm, Magasság: 25.00cm
Kategória:
Kurkumás-cukkinis csirkeragu újburgonyával 4
Csirkemell sült padlizsánnal, sajttal rakva 6
Répás csirkegöngyöleg tzatzikivel 8
Datolyás töltött csirkecomb sajtos karottával 10
Borskéregben sült csirkemellsteak mustáros sárgaborsópürével 12
Zöldhagymás csirkenyársak, tejszínes burgonyagyöngyökkel 14
Tárkonyos tyúkraguleves 16
Parmezános bundában sült csirkecomb boros gyümölcsmártással 18
Grillezett csirkemell szedres almapürével 20
Mazsolás-currys indiai csirkeragu 22
Csirkemellszeletek gratinírozott spárgával rakva 24
Szárított paradicsomos pulyka-tekercsek zöldhagymás rizottóval 25
Paprikás pulykatokány galuskával 26
Zöldhagymás-paradicsomos töltött csirkemell burgonyahabbal 28
Fűszeres-zöldséges csirketorta parajos burgonyapürével 30
Sonkás-tarhonyás pulyka 32
Bakonyi pulykamell tejfölös tésztával 34
Csirkemájas pulykarolád petrezselymes burgonyával 36
Sajtos káposztával búbozott pulykamell csőben sütve 37
Pirított csirkeszárnyak zöldbabbal, töltött paradicsommal 38
Mandulás pulykaterrin narancsos karottasalátán 40
Pikáns kacsamellszeletek tejszínes spagettivel 42
Tejfölös zöldbableves kacsahússal 43
Lecsóval töltött pulykamell burgonyával sütve 44
Pirított gombával töltött kacsapástétom 46
Részeges kacsacombok rebarbarakompóttal 48
Sült libacomb mézes kumquattal 50
Zöldséges-kacsahúsos paella 52
Rácsos fácáncombok áfonyás töltött almával 54
Citromos fácánstew 56
Szalonnás fácáncombok whiskey-vel 58
Grillezett fácánmell vajas-kapros zöldbabbal 60
Konyakos fácánleves 62-64

Gáspár Katalin (szerk.)

Gáspár Katalin (szerk.)  további könyvei

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...