Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A setét torony 1. - A harcos

A setét torony 1. - A harcos - Stephen King - Régikönyvek
(3 vélemény)

A világmindenség roppant misztériuma talán csak az emberi agy véges felfogó természetében rejlik, hogy ami minket körülvesz, csak alig épp, hogy fel tudjuk dolgozni. És ami azon túl nyúlik, az az óriási hatalmas valami, amit már nem érthetünk. Pont ezt a hatalmas káprázatot hivatott kissé meseszerűen feldolgozni Stephen King A harcos műve. Egy modern Harry Potter sorozat, mely a felnőtteknek íródott. Egy sorozat, mely dallamos, összecsengő elején versszerű balladisztikus folytatásban meseszerű mágikus realizmus műfaj egybe gyúrva a hamisítatlan író sajátos hangulatú cseppnyi iróniával átszőtt horror műfajjal. A rejtélyek kulcsa, avagy a végső cél, mit rejt, és hol leledzik a titokzatos Setét Torony? Roland végül megtalálja? Egy páratlan sorozat Stephen King tollából, ami utat nyit az olvasó fantáziájának, kiragadja az unalmas hétköznapok súlya alól.

Sorozatcím:
A Setét Torony 1.
Fordítók:
Bihari György
Borító tervezők:
Sz. Bodnár Éva
Kiadó:
Európa Könyvkiadó
Kiadás éve:
2004
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN:
9630776502
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
248
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 20.00cm
Kategória:

Stephen King

Stephen Edwin King (Richard Bachman néven is publikál; Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte.

Stephen King  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (1998Európa Könyvkiadó) 2019. 10. 13. 11:19

    Stephen King a thriller koronázatlan királya, ahogy emlegetni szokták. A kérdés, hogy vajon mit keres akkor a fantasy műfajban. A válasz pedig, hogy nagyon is sokat. Több ezer oldalnyi lebilincselő élettörténetet tár elénk, ami miatt átértékelődnek bizonyos dolgok az olvasó életében. Aki nem olvasta, tegye meg.

  • (1998Európa Könyvkiadó) 2019. 09. 07. 13:20

    Az állapota a vártnál jobb (kopottast írtak, szimplán csak meglátszott az idő rajta) a történet magával ragadó.

  • (2016Európa Könyvkiadó) 2018. 06. 07. 9:03

    Állapota megfelelő.Tartalma lebilincselő.