Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

A karcsúság titka

A karcsúság titka - Régikönyvek
A karcsúság titka - Régikönyvek A karcsúság titka - Régikönyvek A karcsúság titka - Régikönyvek A karcsúság titka - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Medicina Könyvkiadó
Kiadás éve:
1975
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Zrínyi Nyomda
ISBN:
9632407318
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
175 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 19.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:
Előszó 7
I. Jól tápláltak vagyunk 9
Örökölhető-e az elhízás? 9
+ A tudás már fél siker 12
Csak egyetlen számOti, 13
11. Az észrevétlen hízás 15
A kényelmesebb élet 15
A nők külön veszedelme 17
A férfiak veszedelme 18
Csak egy csésze fekete 20
Ki a kövér, kinek ajánlott a fogyás? 23
Az elhízás fenyegető rémei 23
Normál súly, ideális súly 25
Terhesek, öregek, gyermekek 26
IV. A fogyókúra általános feltételei 29
Mire van feltétlenül szüksége a szervezetnek? 29
A fogyókúra vakvágányai 31
A döntő feltétel: az akarat 33
A fogyókúra kellékei 37
Egészség, orvosi felügyelet 39
Torna, mozgás 39
V. Az ideális fogyókúra aranyszabályai 43
A fogyókúra általános szempontjai 43
Az ételek helyes megválasztása 47
A fogyókúra mankói 52
A fogyókúra kalóriaszükséglete 54
A fogyókúra következményei 56
VI. Tizennégy fogyókúrás módszer 59
1. Nulldiéta 60
2. Váltakozó diéta 61
3. Folyadékdiéta 62


4. Haldiéta 63
5. 800 kalóriás diéta 64
6. 1000 kalóriás diéta 65
7. 1200 kalóriás diéta 66
8. Mayo-diéta 67
9. Bizarr-diéta 68
10. Irodai diéta 69
11. Jó közérzet diéta 70
12. 1500 kalóriás diéta 71
13. Kombinált diéta 71
14. Hétvégi diéták 72
VII. Étkezési minták fogyókúrázóknak 75
Reggelik 75
Ebédek 77
Vacsorák 81
Tízóraik, uzsonnák 84
VIII. Napi és heti fogyókúrás mintaétrendek 85
800 kalóriás heti étrend 85
1000 kalóriás heti étrend 87
1200 kalóriás heti étrend 90
IX. Alapelvek a diétás ételek készítéséhez 93
A vásárlás - . 93
A diétás ételek ízesítése és a rántás 96
Cukor helyett édesítőszer 97
A korszerű főzés szabályai 98
Korszerű konyhatechnika 100
X. Fogyókúrás receptek 103
Megjegyzések a receptek használatához 104
Levesek 106
Húsok, feltétek 110
Zöldségfélék, főzelékek, köretek 118
Saláták 123
Egytálételek 130
Édességek 141
Hideg ételek 144.
Étvágy falatok (zákuszki) 148
Xl. A tartós karcsúság titka 151
A testsúly megtartása 151
A korszerű táplálkozás 152
Csalafinta fogások, diétás készítmények 155
Kiegyensúlyozó napi és heti mintaétrendek 156


XII. Kalóriatáblázat 161
Élelmianyagok kalóriaértéke 161
Konzervek és leveskészítmények kalóriaértéke 165
Készételek (hagyományosan) kalóriaértéke 165
Édesipari termékek kalóriaértéke 167
Italok kalóriaértéke 167
Diétás vagy diétásnak tekintett készítmények kalória-
értéke 168
Ételmutató 169

Lovassné Kiss Ildikó

Lovassné Kiss Ildikó  további könyvei

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...