Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A négy alapíz szakácskönyve: savanyú

A négy alapíz szakácskönyve: savanyú - Szántó András, Frank Júlia, Aranyossy Árpád - Régikönyvek
A négy alapíz szakácskönyve: savanyú - Régikönyvek A négy alapíz szakácskönyve: savanyú - Régikönyvek A négy alapíz szakácskönyve: savanyú - Régikönyvek
(0 vélemény)

A magam részéről az ételeket a következő élelmiszerekkel szoktam savanyítani: ecettel, citrommal, joghurttal, kefirrel, tejföllel, és sokféle fűszert használok. A savanyú ízeket kevés mézzel vagy cukorral, esetleg mesterséges édesítőszerrel ellensúlyozom. A savanyúságokat a következő fűszerekkel ízesítem általában: szemes bors, mustármag, koriander, kapor, vasfű, torma, babérlevél, szőlőlevél, meggyfalevél, fokhagyma stb. Készen is vásárolható úgynevezett savanyúságtartósító, de ha mindenfajta savanyúságot ezzel ízesítenék, mindegyiknek azonos lenne az íze, ezért a fűszerezést mindig kiegészítem saját ötleteimmel. Frank Júlia

Borító tervezők:
Veres László
Kiadó:
Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve:
1987
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9632324692
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
207 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 19.50cm
Súly:
0.20kg
Kategória:
vanyításról (Aranyossy Á.) 7
jdanvolt savanyú ételek
óntó A.) 9
Ókor 9
A honfoglalás kora 11
A magyar konyha 13
A káposzta 17
Az ecet 21
A téli savanyúságok 24
avanyúságok piciny boltja
ranyossy Á.—Frank I.) 27
észítsünk ecetet! (Frank I.) 30
telízesítők a háziasszony kuktái
rank 34
Mártások a javából (Frank I.) 37
Savanyúságok (Frank I.) 39
Savanyított gyümölcsök 39
Savanyított zöldségek és sava-
nyúságok 43
Savanyítva eltett főzelékfélék 53
Savanyított tejtermékek 56
Savanyú és savanykás ételek
(Frank 1.) 59


Levesek 59
Halételek 79
Húsételek 82
Főzelékek, köretek 103
Feltétek, húspótlók 115
Egytálételek 120
Főtt és sült tészták 132
Friss saláták húsok mellé 134
Salátamártások, öntetek 148
Hideg mártások húsok mellé 150
Meleg mártások húsok mellé 156
Vacsorasaláták 160
Szendvicskrémek, szendvicsek 176
Kocsonyák 181
Fondük 183
Záróételek, csemegék 184
Üdítőitalok 187
Böngésző 191
20 percen belül elkészíthető éte-
lek 191
30 percen belül elkészíthető ételek 194
Betűrendes tárgymutató '197
Irodalom 205

Szántó András

Szántó András  további könyvei

60%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 440 Ft
60%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 440 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...