Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Csírazöldség a natúrkonyhában

Csírazöldség a natúrkonyhában - Ránky Edit - Régikönyvek
Csírazöldség a natúrkonyhában - Régikönyvek Csírazöldség a natúrkonyhában - Régikönyvek
(0 vélemény)
Sorozatcím:
Biofüzet
Kiadó:
Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve:
1986
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
Kötés típusa:
tűzött
Terjedelem:
48 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 19.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:
4 A csíra életerő
4 Értékes élelem
5 Természetesen és gazdaságosan előállítható értékes csírazöldség 5 A kert nélkül kertészkedők és a biokertészek figyelmébe
g 5 A kert nélkül kertészkedők és a biokertészek figyelmébe

6 A csíráztatás története
6 A csiráztatás őshazája: Kína
7 Csíráztatási hagyományok Európában
8 A csíráztatás múltja Magyarországon

9 A csírázás biológiai folyamata
12 A csírák táplálkozástani értéke
15 A csíráztatás módszerei
16 Csiráztatás csíráztatóedényben
18 A csírák tárolása

18 Csíráztatható magvak
19 Csíráztatható gabonafélék
24 Csíráztatható hüvelyesek
29 Csíráztatható olajos magvak
32 Csíráztatható zöldségfélék, fii- és fűszerfélék magjai

36 A csírák felhasználása és elkészítésük módjai
38 Receptek
48 Irodalom


Ránky Edit

Ránky Edit  további könyvei

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...