Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája

Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája - Douglas Adams - Régikönyvek
(1 vélemény)

Mi lehet a közös egy döglött macskában, egy számítógépzseni kölyökben, egy Elektromos Szerzetesben, aki rózsaszínben látja a világot, a kvantummechanikában, egy több mint 200 éves időutazóban, Samuel Taylor Coleridgeben, a híres költőben és a pizzában? Tulajdonképpen nem sok, gondolhatjuk egészen addig, amíg Dirk Gently, az állítólagos nyomozó be nem bizonyítja, hogy a fenti dolgok és személyek között bizony alapvető összefüggések vannak. Közben sikerül megoldania egy rejtélyes gyilkossági ügyet, segítségére siet egy különös professzornak, rájön egy misztikus titok megfejtésére, és ezalatt tekintélyes mennyiségű pizzát elfogyaszt – még nem is említve, hogy megmenti az ember fajt a kipusztulástól (és ezért nem is számít fel külön díjazást). Aki többet akar megtudni, olvassa el ezt a könyvet (illetve először vegye meg, és csak azután olvassa el) – vagy vegye fel a kapcsolatot Dirk Gently holisztikus nyomozóirodájával.

Kiadó:
Gabo Kiadó
Kiadás éve:
2016
ISBN:
9789634063773
Terjedelem:
352 oldal
Nyelv:
magyar
Kategória:

Douglas Adams

Douglas Adams  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1978
Antikvár könyv
900 Ft 630 Ft
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 500 Ft 1 750 Ft
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
900 Ft 630 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 02. 07. 14:02

    A SZERZÖ ELÖSZAVA A könyvben szereplő St. Cedd’s kollégium leírásánál némiképpen támaszkodtam a cambridgei St. John’s kollégiumról őrzött emlékeimre, habár más kollégiumoktól is kölcsönöztem. A valóságban Sir Isaac Newton a Trillity College, Samuel Taylor Coleridge Pedig a Jesus College diákja volt. A lényeg az, hogy a St. Cedd’s kollégium teljesen fiktív kitaláció, és az esetleges hasonlóság, amely bármely intézménnyel vagy személlyel fennáll akár élő az illető, akár holt, akar kísértetként bolyong az éjszakában a puszta véletlen műve. Douglas Adams London, 1987. 1.