Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája

Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája - Douglas Adams - Régikönyvek
(1 vélemény)

Mi lehet a közös egy döglött macskában, egy számítógépzseni kölyökben, egy Elektromos Szerzetesben, aki rózsaszínben látja a világot, a kvantummechanikában, egy több mint 200 éves időutazóban, Sammuel Taylor Coleridge-ben, a híres költőben és a pizzában? Tulajdonképpen nem sok, gondolhatjuk egészen addig, amíg Dirk Gently, az állítólagos magánnyomozó be nem bizonyítja, hogy a fenti dolgok és személyek között bizony alapvető összefüggések vannak. Közben sikerül megoldania egy rejtélyes gyilkossági ügyet, segítségére siet egy különös professzornak, rájön egy misztikus titok megfejtésére, és ezalatt tekintélyes mennyiségű pizzát elfogyaszt - még nem is említve, hogy megmenti az emberi fajt a kipusztulástól (és ezért nem is számít fel külön díjazást.) Aki többet akar megtudni, olvassa el ezt a könyvet (ill. először vegye meg, és csak azután olvassa el? - vagy vegye fel a kapcsolatot Dirk Gently holisztikus nyomozóirodájával.

Fordítók:
Gieler Gyöngyi
Kiadó:
Gabo Kiadó
Kiadás éve:
1992
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Borsodi Nyomda Kft.
ISBN:
9639237299
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
280 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.00cm, Magasság: 19.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Douglas Adams

Douglas Adams  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (2016Gabo Kiadó) 2021. 02. 07. 14:02

    A SZERZÖ ELÖSZAVA A könyvben szereplő St. Cedd’s kollégium leírásánál némiképpen támaszkodtam a cambridgei St. John’s kollégiumról őrzött emlékeimre, habár más kollégiumoktól is kölcsönöztem. A valóságban Sir Isaac Newton a Trillity College, Samuel Taylor Coleridge Pedig a Jesus College diákja volt. A lényeg az, hogy a St. Cedd’s kollégium teljesen fiktív kitaláció, és az esetleges hasonlóság, amely bármely intézménnyel vagy személlyel fennáll akár élő az illető, akár holt, akar kísértetként bolyong az éjszakában a puszta véletlen műve. Douglas Adams London, 1987. 1.