Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Dűne gyermekei

Dűne gyermekei - Herbert, Frank - Régikönyvek
(4 vélemény)

A jövőbelátó Paul Atreides, az Impérium császára eltűnt a történelem színpadáról, és most furcsábbnál furcsább erők marakszanak a birodalom feletti uralomért. Miközben a megszelídített sivatagbolygó, a Dűne fokozatosan zöld növényzetbe burkolózik, az egykor uralkodó Corrino-ház ismét hatalomra tör, és megpróbálja félreállítani II. Leto Atreidest, az aranyoroszlános trónus kiskorú várományosát. A gyermek Leto csak egy döbbenetes metamorfózis révén kerülheti el véres végzetét. Átváltozása meghatározó hatással lesz az emberiség történelmére, elindítva a fajt az Arany Ösvényen, mely békét és biztonságot teremt a következő három és fél évezredre, hogy azután… A Dűne és annak folytatásai – Frank Herbert klasszikussá vált redényciklusa – minden idők legsikeresebb science fiction remekének számítanak. A Dűne gyermekeivel e nagy ívű sorozat harmadik részét nyújtjuk át az Olvasónak.

Fordítók:
Kornya Zsolt
Borító tervezők:
Marjai Csaba
Kiadó:
Valhalla Páholy
Kiadás éve:
1993
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9637632298
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
505 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 18.00cm
Súly:
0.30kg
Kategória:

Herbert, Frank

1920 - 1986
Frank Patrick Herbert (Tacoma, Washington, 1920. október 8. – Madison, Wisconsin, 1986. február 11.) sokoldalú amerikai sci-fi író, akinek érdeklődése és tudása számtalan területet érintett és ez regényein is megmutatkozik. Fő műve, A Dűne az egyik legösszetettebb és legsokrétűbb mű a világirodalomban. Ez a regénye ma sikeresebb mint valaha, és az elmúlt évek alatt több tucat nyelvre fordították le, és közel 20 millió példányt adtak el belőle. Elnyerte a Hugo- és a Nebula-díjat is.

Herbert, Frank  további könyvei

10%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
3 500 Ft 3 150 Ft
akár 10%
Hűségpont:
 
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 960 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

 • 2021. 02. 16. 15:17

  Muad-Dib tanítása) a szőrszálhasogatók, babonás fanatikusok és korruptak játékszerévé váltak. Ő a kiegyensúlyozott életutat hirdette, egy olyan filozófiát, melynek segítségével az ember sikerrel birkózhat meg az örökké változó világegyetem problémáival. Ő azt mondta, hogy az emberi nem még mindig fejlődik, s ez a folyamat sohasem fog véget érni. Ő azt mondta, hogy a fejlődés azoknak az alapelveknek a megváltozását jelenti, amik csak az örökkévalóság számára ismertek. Hogyan játszhat a megrontott okoskodás ezekkel a szent eszmékkel?
  Duncan Idaho Mentát szavai

 • 2020. 03. 17. 8:51

  Az előzmények nélkül nincs értelme olvasni. Talán a legjobb sci-fi sorozat, talán leggyengébb része, de még így is veri az átlagot.

 • 2019. 06. 24. 14:14

  Paul Muad'Dib, a világtalan uralkodó elhagyta népét, testét a hagyomány szerint Dűne homokja nyelte el. Ikergyermekeinek, a két világ frigyéből született Letónak és Ghanimának a túlélésért kell harcolnia: árulókkal, fanatikusokkal, egy bukott Nemes Ház túlélőivel - és persze magával a könyörtelen természettel...

 • 2017. 10. 16. 10:39

  Az első kötet nagyon tetszett,érdeklődéssel várom a továbbiakat.