Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Ételkészítés a vendéglátóiparban

Ételkészítés a vendéglátóiparban - Venesz József - Régikönyvek
Ételkészítés a vendéglátóiparban - Régikönyvek Ételkészítés a vendéglátóiparban - Régikönyvek Ételkészítés a vendéglátóiparban - Régikönyvek Ételkészítés a vendéglátóiparban - Régikönyvek Ételkészítés a vendéglátóiparban - Régikönyvek Ételkészítés a vendéglátóiparban - Régikönyvek Ételkészítés a vendéglátóiparban - Régikönyvek Ételkészítés a vendéglátóiparban - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás éve:
1968
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Szegedi Nyomda
Nyomtatott példányszám:
5.600 darab
Kötés típusa:
nyl-kötés
Terjedelem:
604 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Súly:
0.97kg
Kategória:

Venesz József

1912 - 1978
Venesz József (Kastélyosdombó, 1912. május 5. – Budapest, 1978. június 11.) magyar Oscar-díjas [forrás?] mesterszakács, gasztronómiai szakíró, minisztériumi osztályvezető. 1948 és 1960 között a magyar sportolók szakácsa volt az olimpiai játékokon.

Venesz József  további könyvei

10%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 700 Ft 2 430 Ft
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
4 000 Ft
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1970
Antikvár könyv
1 000 Ft
10%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
4 000 Ft 3 600 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...