Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Európa konyhája Válogatás 25 ország receptjeiből

Európa konyhája - Frank Júlia - Régikönyvek
Európa konyhája - Régikönyvek Európa konyhája - Régikönyvek Európa konyhája - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Corvina Kiadó Kft.
Kiadás éve:
2006
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Szekszárdi Nyomda
ISBN:
9631355675
Kötés típusa:
kemény papír
Terjedelem:
80
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 18.50cm
Kategória:
Tartalom

ANGLIA ÉS ÍRORSZÁG 7
Bélszínszelet angolosan • Egészben sült angol natúr bélszín • Sült burgonya angol módra
Szalonnás szendvics • Egyszerű angol almatorta • A világhírű angol narancsdzsem
Angol házi narancslikőr • Ír gulyás • Krumplis palacsinta • Ír szegfűszeges sonka

AUSZTRIA 15
Tányérhús almás tormamártással • Zöldbabos-kapros ragu • Eredeti Sacher torta
Salzburgi vaníliás habgaluska

BALTIKUM 19
Lett húsos-céklás burgonyasaláta • Észt böjtös kalácskák
Rigai savanyúkáposzta-leves • Sörben főtt malac • Litván párolt kolbász

BENELUX ÁLLAMOK 23
Brüsszeli meleg saláta • Belga házinyúl aszalt szilvával • Rizstorta

CIPRUS 27
Humusz (csicseriborsó-püré) • Muszaka • Ciprusi mandulás rétes

CSEHORSZÁG ÉS SZLOVÁKIA 31
Gőzölt knédli • Cseh káposztás knédli • Kulajda (cseh savanykás leves) • Morvai madárkák
Bramborák (töltött krumplilepény) • Sztrapacska ünnepi változatban

FRANCIAORSZÁG 36
Tejszínes-kapros lazacleves • Nizzai saláta • Burgundi marharagu francia módra
Gyümölcstorta borkrémmel • A híres francia almatorta

GÖRÖGORSZÁG 41
Görög citromleves • Görög joghurtos báránysült • Töltött szőlőlevelek


IBÉRIAI-FÉLSZIGET 44
Gazpacho (spanyol hideg leves) • Spanyol paella • Karamell-krémpuding
Portugál pezsgős málnaüdítő

LENGYELORSZÁG 48
Bigos (lengyel húsos káposzta) • Aszalt szilvás sertéskaraj • Heringfilé olajban
Lengyel tejfölös hering

MÁLTA 51
Máltai padlizsán • Fenek (sült nyúl máltai módra) • Timpana (sült makaróni)
Rabati fűszeres puding

NÉMETORSZÁG 55
Bajor pácolt sertéscsülök • Borjúláb mártásban • Borjúmadárkák • Málnahabos sütemény

OLASZORSZÁG 59
Eredeti milánói makaróni • Lasagne • Likőrös narancsálom

OROSZORSZÁG 63
Orosz borscs (húsos céklaleves) • Orosz hússaláta • Blini • Bélszín Sztroganoff módra

ROMÁNIA 67
Csorba • Zakuszka • Puliszka gazdagon • Bukovinai saláta • Böjtös babfőzelék
Tárkonyos bárány erdélyiesen

SKANDINÁVIA 71
Dán májpástétom • Tonhalkrém • Marhahús-torta • Csokoládés narancstorta
Svéd sajtkrémes sárgarépa-sütemény

SZLOVÉNIA ÉS HORVÁTORSZÁG 76
Tengeri halleves • Szlovén húsos burek • Gibanica

RECEPTMUTATÓ 79

Frank Júlia

Frank Júlia  további könyvei

Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft
10%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft 540 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...