Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Felszolgáló ismeretek Vendéglátás, terítés, szervírozás

Felszolgáló ismeretek - Ónódi Ferenc, Török István János - Régikönyvek
Felszolgáló ismeretek - Régikönyvek Felszolgáló ismeretek - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Képzőművészeti Kiadó
Kiadás éve:
2007
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
7. átdolgozott kiadás
Nyomda:
Pauker Nyomdaipari Kft.
ISBN:
9789633370346
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
312
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Kategória:
Tartalom

I. Bevezetés 7
II. A vendéglátás és a szakmánk 9
III. A biztonságos és egészséges munkavégzés feltételei .. 25
IV. Az értékesítés színterei és feltételei 43
V. Munkaszervezés, üzemszervezés 133
VI. Az elégedett vendég 143
VII. Az üzleti kínálat megjelenítése 177
VIII. Ételismeret, ételfelszolgálás 205
IX. Az italok és dohányáruk felszolgálása 245
X. Különleges éttermi munkák 271
XI. Társasétkezések és üzleten kívüli értékesítés 279
XII. Az értékesítés adminisztrációs feladatai 303
XIII. Higiénia és környezetvédelem 307
Felhasznált és ajánlott irodalom 312

Ónódi Ferenc

Ónódi Ferenc  további könyvei

Best of 1990 - Csarnai Edit, Ónódi Ferenc, Sebők László - Régikönyvek
30%
Italismeret - Sahin-Tóth Gyula, Dr. Buzás Gizella, Ónódi Ferenc - Régikönyvek
50%
1 200 Ft 600 Ft (50%)
Antikvár könyv
Vendéglátó technológia - Dunszt Károly, Ónódi Ferenc, Oriskó Ferenc, Török István János - Régikönyvek
40%

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...