Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

Felszolgáló ismeretek Vendéglátás, terítés, szervírozás

Felszolgáló ismeretek - Régikönyvek
Felszolgáló ismeretek - Régikönyvek Felszolgáló ismeretek - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Képzőművészeti Kiadó
Kiadás éve:
2007
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
7. átdolgozott kiadás
Nyomda:
Pauker Nyomdaipari Kft.
ISBN:
9789633370346
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
312
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Kategória:
Tartalom

I. Bevezetés 7
II. A vendéglátás és a szakmánk 9
III. A biztonságos és egészséges munkavégzés feltételei .. 25
IV. Az értékesítés színterei és feltételei 43
V. Munkaszervezés, üzemszervezés 133
VI. Az elégedett vendég 143
VII. Az üzleti kínálat megjelenítése 177
VIII. Ételismeret, ételfelszolgálás 205
IX. Az italok és dohányáruk felszolgálása 245
X. Különleges éttermi munkák 271
XI. Társasétkezések és üzleten kívüli értékesítés 279
XII. Az értékesítés adminisztrációs feladatai 303
XIII. Higiénia és környezetvédelem 307
Felhasznált és ajánlott irodalom 312

Ónódi Ferenc

Ónódi Ferenc  további könyvei

10%
30%
1 200 Ft 840 Ft (30%)
Antikvár könyv

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...