Főzzünk szóját! Baján László aranyjelvényes mesterszakács szójás receptjei

Amikor felkértek e zójás szakács könyv megírására, az volt az első gondolatom, miért kell erről külön receptgyűjtemény? Hiszen a szója nem kíván különleges fzéstudományt, egy ételkészítésben jártas ember ugyanúgy használhatja ezt az alapanyagot is, mint bármelyik másikat. Nincs külön lecsés, borsós vagy rizses szakácskönyv sem, mert ezeket az étkeket egy főzni tudó ember általában minden segédlet nélkül el tudja készíteni. Mégis, mi az, amit a szójáról, erről az utóbbi időben mind gyakrabban szereplő növényről tudnunk kell? Egyáltalán, miért együnk szóját?
- Illusztrátorok:
- Z. Szántó András
- Borító tervezők:
- Z. Szántó András
- Kiadó:
- KFTK
- Kiadás éve:
- 1990
- Kiadás helye:
- Budapest
- Nyomda:
- Turda és Társa Kft.
- ISBN:
- 9630283972
- Kötés típusa:
- ragasztott papír
- Nyelv:
- magyar
- Méret:
- Szélesség: 15.00cm, Magasság: 21.00cm
- Súly:
- 0.10kg
- Kategória:
Az Ön ajánlója
Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...