Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Főzzünk szóját! Baján László aranyjelvényes mesterszakács szójás receptjei

Főzzünk szóját! - Baján László - Régikönyvek
(0 vélemény)

Amikor felkértek e zójás szakács könyv megírására, az volt az első gondolatom, miért kell erről külön receptgyűjtemény? Hiszen a szója nem kíván különleges fzéstudományt, egy ételkészítésben jártas ember ugyanúgy használhatja ezt az alapanyagot is, mint bármelyik másikat. Nincs külön lecsés, borsós vagy rizses szakácskönyv sem, mert ezeket az étkeket egy főzni tudó ember általában minden segédlet nélkül el tudja készíteni. Mégis, mi az, amit a szójáról, erről az utóbbi időben mind gyakrabban szereplő növényről tudnunk kell? Egyáltalán, miért együnk szóját?

Illusztrátorok:
Z. Szántó András
Borító tervezők:
Z. Szántó András
Kiadó:
KFTK
Kiadás éve:
1990
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Turda és Társa Kft.
ISBN:
9630283972
Kötés típusa:
ragasztott papír
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 21.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:

Baján László

Baján László  további könyvei

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...