Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Szójával magyarosan - Mit SOJA auf ungarischen art

Szójával magyarosan - Mit SOJA auf ungarischen art - Baján László - Régikönyvek
Szójával magyarosan - Mit SOJA auf ungarischen art - Régikönyvek Szójával magyarosan - Mit SOJA auf ungarischen art - Régikönyvek Szójával magyarosan - Mit SOJA auf ungarischen art - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Patriot Kiadó
Kiadás éve:
1992
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Offset és Játékkártya Nyomda
ISBN:
9630294036
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
64 oldal
Nyelv:
magyar, német
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Súly:
0.30kg
Kategória:
1. Előételek

Hideg előételek

1. Szójacsírás szójababsaláta
2. Ketchupos szójababsaláta
3. Almás majonézes tofusaláta
4. Magyaros tofusaláta
5. Szójáskrém (sás) szendvicsekhez
Meleg előételek

6. Tofu rántva tartarmártással
7. Tofu paprikás
8. Szójavagdalt gombamártással
9. Szójával töltött gombafej csőben sütve
10. Szájával töltött, Hortobágyi palacsinta 1 L Szója pizza
1 L Szója pizza
12. Szója hamburger
13. Szájával töltött tök, vagy patisszon
14. Szájával töltött uborka
15. Szájával töltött paprika
16. Szájával töltött burgonya
17. Makaróni Milánói módra szájával

2. Levesek

18. Egyszerű szójaleves (zőidseges babié}
19. Hideg szójaleves uborkával
20. Szójabecsinált leves szójagaluskával
21. Szójakréml eves, sós szójapiskótával
22. Magyaros szójagulyásleves csipetkével

3. Főzelékek-köretek

23. Tejfölös szójababfőzelék
24. Szója sólet
25. Szója dödőlle
26. Szójababsterc
27. Lecsós szója

4. Mártások

28. Szójamártás alap sós Velonte jellegű
29. Gombás mártás
30. Paprikás mártás
31. Sajtos mártás
32. Hagymás mártás
33. Szójamártás alap Édes Vaníliás szójaszósz 34. Vanillás Barack pálinkás
z 34. Vanillás Barack pálinkás
35. Vanilíás Rumos diós (granulátumos)


5. Főétel jellegű ételek

Granulátumból:

36. Szójavagdalt pogácsa 37•
37. Szójavagdalt Tofuval formában sütve 38.
38. Szájával rakott káposzta 38•
39. Szójával rakott burgonya 39.
40. Szájával rakott zöldbab 40.

6. Főétel jellegű ételek

Szójakockából:

41. Tejfblds citromos szójabecsinált 40.
42. Tárkonyos szója ragout 41.
43. Paprikás szója ragout 42.
44. Székely szója ragout 43.
45. Brassói szója ragout 43.
46. Bakonyi szójakocka 44.
47. Paprikás szójakocka zöldbabbal 44.
48. Szója szelet lecsós gombával 45.
49. Szója szelet Eszterházi módra 46.
50. Szója szelet rántva, tartármártással 46•
51. Szója (öveges) Zart szelet, Fokhagymásan zöldbab körítéssel 47.
52. Szójakolbász sütve, szójás parajkrémmel 48.
53. Szója virsli granulátumos burgonyás lecsóval 49.

7. Édességek

Tészták:

54. Gyűrt tészták szójával 20% szójaliszt 49.
55. Zöld metélt 50.
56. Szójás palacsinta, alaptészta 51.
57. Szójás palacsinta "Gundell jellegű" 51.
58. Lángoló puncsos palacsinta granulátummal 52•
59. Szójás Piskóta 53.
60. Szójás krém, édes 53.
61. Szója grillázs 54.
62. Szójás linzer alaptészta 55.
63. Szójás Bécsi kocka 55.
64. Szójás Almás lepény 56.
65. Szójás tofu rétes 56.
66. Szójababos pogácsa 57.
67. Szójás kenyér 58.

Zárszó
Tisztelt olvasóim bízom benne, hogy receptjeimmel ajánlataimmal sikerült megnyerni önöket, a magyar
konyha egyik legújabb fejlődésben lévő ágával. Amennyiben a technológiai megoldások megnyerték az "önök
tetszését, remélem még sok új variációval fogják megismert recepteket bővíteni. Jelen könyvemmel azt
szeretném bizonyítani, hogy a szóját, mint alapanyagot tökéletesen lehet alkalmazni a napi étkezésben.
Kívánok önöknek, egészséges boldog életet és sok Gasztronómiai sikert.Baján László


Baján László

Baján László  további könyvei

Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...