Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Hal- és vadétele

Hal- és vadétele - Verhóczki István - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Puedlo Kiadó
Kiadás helye:
Debrecen
Nyomda:
Kinizsi Nyomda
ISBN:
9789639320772
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
159
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Kategória:
alételek 5
Alufóilában sült hal 7
Angolna tejfeles tormamártással 7
Bajai halászlé 8
Balatoni töltött ponty 8
Bécsi heringsaláta 9
Brokkolis, sajtos halfilé 10
Busacsíkok fehérbormártásban 10
Busavagdalt 11
Citromos halleves 11
Csiperkegombás süllő 12
Csípős pisztráng 12
Csőben sült fésűskagyló 13
Csuka dióval töltve 14
Csuka tejfölös tormamártásban 14
Csuka tormával és gesztenyével 15
Dorozsmai molnárponty 16
Édesköményes polip 17
Édesköménnyel sült pisztráng 17
Édes-savanyú ponty 18
Édes-savanyú tintahal 19
Egzotikus sült hal 20
Feketekagyló fűszeres mártásban 20
Feketekagyló paradicsommártással 21
Finn töltött csuka 22
Fogas bakonyi módon 22
Fogas jóasszony módon 24
Fogas molnárné módon 24
Fogas Orly módon 25
Fogaskoktél 25
Fokhagymás busa 26
Fokhagymás-zöldséges harcsafilé 26
Füstölthal-saláta 27
Fűszeres pontyszeletek római tálban 28
Garnéla édes-savanyú mártásban 28
Garnéla nyárson sütve 29
Gombás pisztráng 30
Gombás süllő 30
Gombás tonhal 31
Görög boros bébipolip 31
Grillezett cápasteak 32
Hagymás-zöldbabos tonhalsaláta 33
Hal fokhagymásmártással 34
Hal paradicsommártásban 34
Halas burgonyasaláta 35
Halfilé kókusszal 36
Halgombócleves 36
Hallal töltött paradicsom hidegen 37
Halszeletek hagymás káposztával 38
Harcsa almás-mustáros mártással 38
Harcsa savanyú káposztával 39
Harcsapaprikás 40
Homár és languszta főzése 40
Kagyló petrezselymes vajjal 41
Kagylókoktél 42
Kagylóleves 43
Kagylóragu 43
Kagylósaláta 44
Kapros halgombócleves 45
Kapros rákragu 45
Kecsege vörösborban 46
Kínai sült ponty 46
Korhely busaleves 47
Lazacos-spárgás tésztasaláta 48
Lazacpástétom 48
Lecsós pontysült 49
Magyaros pontykocsonya 50
Mandulás halfilé 51
Mandulás pisztráng 51
Mandulás sült ponty 52
Marinírozott hal 52
Mediterrán halfilé 53
Mogyorós hallabdák 54
Olasz heringsaláta 55
Sörös pontyfilé 55
Paella a tenger gyümölcseiből 56
Paradicsomos halsaláta 56
Párolt tőkehal tormakrémmel 57
Párolt halcsíkok 57
Pisztráng baconszalonnával 58
Pisztráng vincellér módon 59
Ponty gombával töltve 59
Ponty rántva 60
Ponty zöldségágyon 60
Pontyfalatok Orly módra 61
Pontykocsonya 62
Provence-i halleves 62
Rácponty 63
Rákos, tojásos rizs 64
Rákpörkölt 65
Rombuszhal gombavagdalékkal 65
Roston sült tintahal fokhagymás majonézzel 66
Sáfrányos-citromos halfilé 67
Sajtos amur 68
Sajtos halfilé 68
Savanyú halleves 69
Sonkás halleves 69
Sonkával töltött ponty 70
Spanyol egytálétel a tenger gyümölcseiből 71
Süllő egészben sütve 72
Süllőfilé kapormártásban 72
Sült rákfarkak 73
Sült rizstészta a tenger gyümölcseivel 74
Szegedi halászlé 75
Székely tárkonyos hal 75
Székely tormás csuka 76
Széki töltött compó 76
Tárkonyos apróhal 77
Tárkonyos halleves 77
Tenger gyümölcsei saláta 78
Tintahalsaláta 79
Tojásos harcsafilé 80
Tonhalas paradicsom 80
Tormakrémes süllő 81
Tőkehalmáj-saláta 81
Töltött fogas 82
Töltött kalmár 83
Töltött pontyfilé 84
Vörös sügér mexikói módra 84
Vörösboros-gombás amúr 85
Vörösmárna római módra 86
Zalai ráksaláta 87
Zöldségekkel párolt pisztráng 87
Zöldségekkel sült lazac 88
Zöldségekkel sült pontyszeletek 89
Zöldségekkel töltött halfilé 89
Vadételek 91
Nedves pác vadételekhez-alaprecept 93
Száraz pác vadételekhez-alaprecept 93
Áfonyás vaddisznósült 94
Almás vadmalacborda 95
Bakonyi vadhúsos palacsinta 96
Becsináltleves vaddisznóból 97
Birsalmás vadkacsa 98
Borókás fürjek 98
Börzsönyi rántott palacsinta 99
Citromos vadkacsa 100
Debreceni szarvastokány 101
Diós vadnyúlgerinc áfonyamártással 101
Elzászi vadpástétom 103
Elzászi vadkacsa 104
Fácán római tálban 104
Fácán tejszínes krémmártással 105
Fácánleves 105
Fácánsült 106
Fenyvesmadár és szalonka sütése 107
Fogoly provence-i módon 107
Fogoly szalonnában sütve 108
Fokhagymás szarvastokány 108
Fokhagymás, kelkáposztás nyúlcombok 109
Fokhagymás-tejfölös őzérmék 110
Francia nyúlragu 110
Fürjek szalonnaköpenyben sütve 111
Gombás őztokány 112
Gombás szarvascomb 112
Gombás-vörösboros vadkacsa 113
Gyümölcsös fácánpástétom 114
Gyümölcsös-gombás őzbordák 115
Kelkáposztás fácán 116
Kocsonyázott szarvaspástétom 116
Lecsós vadliba 118
Muflongulyás 118
Narancsos vadkacsa 119
Nyúl római tálban 120
Nyúlgerinc bormártással 121
Őzborda petrezselyemmártással 122
Őzcomb erdészné módra 123
Őzgerinc bakonyiasan 123
Őzgerinc tavasziasan 124
Őzgerinc vörösborban 125
Őzszeletek Kedvessy módon 126
Savanyú nyúlgerinc 126
Sonkás gombás fácán 127
Stájer szarvastokány 128
Borban párolt szalonka 129
Szalonka göngyölve 129
Szarvasbélszín rókagombával 130
Szarvasfilé gombával 130
Szarvasgulyás palócosan 131
Szarvassült zöldségmártással 132
Tanyasi nyúlcomb 133
Tárkonyos őzgerinc 133
Tárkonyos vadraguleves 134
Tejfölös nyúlaprólék 135
Tejfölös őzérmék 136
Tormás vaddisznó 136
Töltött fürj 137
Tűzdelt őzfilé Cumberland-mártással 138
Tűzdelt őzgerinc 138
Vaddisznósült áfonyás mártással 139
Vadas nyúlcomb 140
Vaddisznó füstölt hússal, tejfölös, paprikás káposztával 141
Vaddisznóborda olasz módra 142
Vaddisznógerinc pikáns mártással 143
Vadkacsa vadas mártással 144
Vadkacsapörkölt 144
Vadliba káposztában 145
Vadmalac-comb aszalt szilvával 145
Vadnyúl Velouté leves 146
Vadnyúlgerinc rókagombamártással 147
Vadpástétom 148
Vaddisznó csipkeízzel 148
Vargányás vadragu 150
Vargányás töltött fogoly 150
Vörösboros őzpörkölt 151
Wellington szarvasbélszín 152

Verhóczki István

Verhóczki István  további könyvei

Hűségpont:
 
Antikvár könyv
900 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 960 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...