Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Hiszek a szeretet végső győzelmében!

Hiszek a szeretet végső győzelmében! - Böjte Csaba - Régikönyvek
Hiszek a szeretet végső győzelmében! - Régikönyvek Hiszek a szeretet végső győzelmében! - Régikönyvek
(1 vélemény)

"Isten minden gonoszság ellenére bízik az emberiségben. Szovátán, az égő ház előtt, amit másoknak szeretetből építettünk, csak azt tudtam mondani, hogy Isten adta, Isten elvette, legyen áldott az ő szent neve. És azt mondtam, hogy arról az útról, amit Krisztus mutatott nekem, nem fogok letérni. Még akkor se, ha körülöttem a fél világ leég, még akkor sem, ha az emberek egymás nyakának esnek, és egyebet se fogok látni, mint bűnt és nyomorúságot. Én akkor is hinni akarok Krisztusban, és a szeretet végső győzelmében, mert ennél szebb dolog nincs ezen a földön. A gyűlölködés, az ellenségeskedés, a harag - mind-mind teher. Aki gyűlöletben él, az olyan, mintha egy méretes csomagot cipelne, és úgy akarna feljutni a hegy tetejére. Aki ellenségeskedik, aki a másikban csak a rosszat látja, annak az élete pokol. Én úgy szeretnék élni, ahogy Jézus élt. Jézus szabadon élt, szeretetben, jót tett mindenkivel. Jó dolog Jézus útján járni."

Borító tervezők:
Moharos Terézia
Kiadó:
Szent Gellért Kiadó és Nyomda
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Szekszárdi Nyomda
ISBN:
9636962944
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
92 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 18.00cm
Súly:
0.15kg
Kategória:
1. Az az Isten, akit én szeretek... 5
2. Felfedezem magamban Isten vonásait 18
3. Valóban hiszek
a szeretet végső győzelmében? 39
4. A világnak Máriákra van szüksége 61
5. Vágyjunk gyümölcsöt teremni! 74

Böjte Csaba

1959 -
Böjte Csaba (Kolozsvár, 1959. január 24. –) ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. Az általa létrehozott gyermekmentő szervezet célja az Erdélyben sanyarú körülmények között, sokszor az éhhalál szélén tengődő gyermekek felkarolása.

Böjte Csaba  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 000 Ft 1 600 Ft
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 000 Ft 1 400 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (2011Szent Gellért Kiadó és Nyomda) 2018.12.08. 17:12

    Alázattal kérek minden kedves embert, aki olvassa ezeket a sorokat, hogy mindenképpen vegye a kezébe ezt a könyvet, és próbálja beleképzelni magát Böjte Csaba helyzetében, próbáljon együtt lélegezni a könyvvel, amikor olvassa azt. Nem fogjátok megbánni. Megújíthatja az életet, amit itt, és most is megélünk. Kérlek olvassátok el a kedvemért. Nem kell hozzá vallásosnak sem lennetek.! Nekem igen-igen sokat tanított vele a Böjte Csaba. Köszönöm ezúton is neki.! :-)