Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Út a végtelenbe Beszélgetés az élet fordulópontjairól

Út a végtelenbe - Böjte Csaba, Karikó Éva - Régikönyvek
Út a végtelenbe - Régikönyvek Út a végtelenbe - Régikönyvek
(0 vélemény)

Boldogságod forrása rádöbbenni arra, hogy nem kell hegyeket megmozgatnod és tengereken átkelned, mert Isten a saját egyszerű életedben is szeret, elfogad, és értékel. Néven szólít, végtelenül erős kezével megfogja kezed és vezet ‒ csak hallgatnod kell rá. Csaba testvér Rendkívüli gazdaságot mutat Böjte Csaba világszemlélete, az emberek iránt való táglelkűsége és szeretete ‒ és mindez nyilvánvalóan örömteli istenhitéből táplálkozik. Nem könnyen kimondott szavakat közvetítenek ezek a kötetek, hiszen évtizedek munkája, harcai, vereségei és sikerei minősítik Böjte Csaba üzenetét. Dr. Hecker Frigyes nyugalmazott metodista szuperintendens Karikó Éva "a kereső ember kérdéseivel" nem csupán a megszólaltatott gondolatmenetének szab medret és irányt, azt is jelzi, hogy társszerzője a kötetnek. Társszerzője abban is, hogy az elhangzottak, lejegyzettek jobb és elmélyültebb megismeréséhez, megértéséhez a tárgyhoz illő szépirodalmi anyagot válogat. Ékes bizonysága ez szakrális irodalom gazdagságának. Máriás József (Vasárnap, kultrális hetilap) A könyv a bátraknak íródott, akik az izgalmas regények elolvasása után készek a saját történetükbe is beleolvasni. … A másik oldalon viszont a Végtelen nyílik meg, amelyet Böjte nem mint befogadhatatlan nagyságot mutat be, hanem mint a mi végességünkre adott gyógyírt. Az „utazást” tehát mindenkinek ajánljuk, attól függetlenül, hogy érdekli-e a téma, vagy még nem. Előbb-utóbb valószínűleg érdekelni fogja, és Böjte Csaba könyvei jó esszenciáját adják annak, hogy mit jelent kapcsolatba lépni Istennel, beszélgetni vele, formálódni ebben a Végtelenben nap mint nap. Kovács Anna Dóra (Kultography) Végre nem egy semmitmondó „szeretetes” könyv, ami súrolja a spiritualizmust és a transzcendenciát. Ez igazán emberi, való élettel teli, ami nem megtéveszt és csalfa darabja csupán a valóságnak, hanem az, a maga egyszerűségében és tökéletességében. libri.hu Annyira mély, megható, megrázó gondolatok voltak benne, hogy oldalanként elméláztam, elgondolkodtam, imádkoztam vagy elsírtam magam. Ennyi értéket leírni, megélni! moly.hu

Borító tervezők:
Tillai Tamás
Kiadó:
Helikon Kiadó
Kiadás éve:
2016
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
Harmadik, javított, bővített kiadás
Nyomda:
Alföldi Nyomda Zrt.
ISBN:
9789632278346
Kötés típusa:
kemény papír
Terjedelem:
257 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Kategória:
7 Előszó
10 Bevezető
13 Szentségek — útravaló az örök hazába
20 A keresztség — szövetség az élő Istennel
47 A bűnbocsánat szentsége — az újrakezdés lehetősége
83 Oltáriszentség (Eucharisztia) — életadó útieledel
105 A bérmálás szentsége — megvilágosító, megerősítő ajándék
149 A házasság szentsége — az emberi szeretet bölcsője
180 Az egyházi rend szentsége — pásztori szolgálat
227 Betegek kenete — lelki útravaló szenvedés idején
259 A Szentírás könyveinek rövidítései


Böjte Csaba

1959 -
Böjte Csaba (Kolozsvár, 1959. január 24. –) ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. Az általa létrehozott gyermekmentő szervezet célja az Erdélyben sanyarú körülmények között, sokszor az éhhalál szélén tengődő gyermekek felkarolása.

Böjte Csaba  további könyvei

Zarándoklat az atyai házba - Böjte Csaba - Régikönyvek
15%
2 999 Ft 2 549 Ft (15%)
Új könyv
Iránytű a végtelenhez - Böjte Csaba, Karikó Éva - Régikönyvek
15%
3 499 Ft 2 974 Ft (15%)
Új könyv

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...