Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Katóka szakácskönyve

Katóka szakácskönyve - Tutsek Anna - Régikönyvek
(1 vélemény)

,,A Katóka szakácskönyve tulajdonképpen azoknak a cikkeknek gyűjteményéből való, amelyekben Katóka, a páratlan jó kis gazdasszony szívesen készséggel ismertette meg az ő kis barátnőivel a főzésnek és a gazdasszonykodásnak mindenféle csínját-bínját, amelyet az ő mindentudó nagyanyuskájától tanult. Hogy tehát minden recept, ami itt benne foglaltatik, megbízható és kipróbált, amely után el lehet készíteni mindent, arról kezeskedik a jó öreg nagyanyus és Katóka, aki csakis azt gyűjtötte össze és írta le, amiről biztosan tudta, hogy jó." ,,S ha a Katóka leírásai szerint készítik, egészen bizonyos, hogy jól is sikerül! " (Tutsek Anna) Jelen mű az 1913-as teljes könyv hasonmás kiadása.

Kiadó:
NemzetiÖrökség Kiadó
Kiadás éve:
2018
ISBN:
9786155797088
Terjedelem:
260 oldal
Nyelv:
magyar
Kategória:

Tutsek Anna

1865 - 1944
Tutsek Anna (asszonyneve: Tábori Róbertné) (Kolozsvár, 1865. március 12. – Budapest, 1944. december 17.) író, Tábori Róbert második felesége, Tábori Piroska író anyja.

Tutsek Anna  további könyvei

Az Ön véleménye

Vélemények a könyvről

  • (1987Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó) 2018.10.07. 14:47

    Csak érdekességképpen akarok egy ilyen korabeli szakácskönyvet, no, meg azért is mert: Tutsek Anna. Szeretem nagyon az írásait. Sajnálom, hogy ez nem olyan, mint az eredeti, amely regény is volt egyben.