Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Little Dorrit

Little Dorrit - Charles Dickens - Régikönyvek
Little Dorrit - Régikönyvek Little Dorrit - Régikönyvek
(1 vélemény)
Sorozatcím:
Wordsworth Classics
Kiadó:
Wordsworth
Nyomda:
Clays Ltd
ISBN:
9781853261824
Kötés típusa:
Papírkötés
Terjedelem:
801
Nyelv:
angol
Méret:
Szélesség: 12.50cm, Magasság: 19.50cm
Súly:
0.50kg
Kategória:

Charles Dickens

1812 - 1870
Charles John Huffam Dickens (/ˈtʃɑrlz ˈdɪkɪnz/, Portsmouth, 1812. február 7. – Higham, 1870. június 9.) angol író. Egyesek szerint a viktoriánus kor legnagyobb írója és az angol nyelv legkiválóbb művelője. Írásainak népszerűségét mutatja, hogy napjainkig minden műve folyamatosan kapható anyanyelvén.

Charles Dickens  további könyvei

Az Ön véleménye

Vélemények a könyvről

  • 2017.04.02. 11:54

    Az adósok börtönének komor árnyéka ad különös, tragikomikus hátteret annak a hatalmas szatírának, amelyet Dickens e regényében kora társadalmáról fest. A fizetésképtelenek gyülevész hada kicsiben a kinti társadalom pontos mását adja: nevetséges rangkülönbségeivel, koldus konvencióival. Odakinn mindez nagyobb méretekben folyik, de a lényeg itt is az embereknek "anyagi fedezet" szerinti felbecsülése, természetesen a megfelelő keresztényi, civilizált formák között. Kis Dorrit áldozatos, gyengéd alakja, valamint a tevékeny jóságot képviselő Clennam szinte nem is illenek a regény nagyon is világos, vérbő figurái közé, hiszen - amint azt Dickens kitűnő szatírája megmutatja - az igaz emberségnek feltétlenül alul kell maradnia a Huzavona Hivatal, a kapitalista hatalom uraitól irányított világban.