Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Senkinek egy szót se

Senkinek egy szót se - Harlan Coben - Régikönyvek
(2 vélemény)

Ekkor hallottam meg a sikolyát. Leszegtem a fejem és úsztam, úsztam, ahogy csak bírtam, vad csapásokkal, őrült, rugdalódzó lábtempókkal. De még mindig messze voltam a stégtől. Próbáltam úszás közben előrenézni, de már túl sötét volt, a hold csak halovány pászmákat szórt, igazából nem világított. Súrlódásszerű neszt hallottam, mintha vonszoltak volna valamit. Hatméternyire lehettem a stégtől, többre semmiképp. Még gyorsabban kapálóztam. Perzselt a tüdőm. Némi vizet is nyeltem. Végre elértem a létrát. Megragadtam, felhúzódzkodtam, kikapaszkodtam a vízből. A stég még vizes volt az előttem kimászó Elizabeth-től. A ház felé pillantottam, de koromsötét volt, semmit sem láttam. - Elizabeth! Egy baseballütőszerű tárggyal gyomorszájon döftek. Kidülledt a szemem, összegörnyedtem a fájdalomtól. Nem kaptam levegőt. Újabb ütés ért, ezúttal a fejem tetején. Hallottam, hogy reccsen a koponyám, és úgy éreztem, mintha valaki egy százas szöget kalapálna a halántékomba. Megroggyantam, térdre roskadtam. Nem tudtam, hol vagyok, ki vagyok, csak azt tudtam, hogy védenem kell a fejemet. Fölemeltem a karom. A következő ütés, az utolsó, az arcomon ért. Hanyatt vágódtam, vissza a tóba. Szemem lecsukódott. Megint hallottam Elizabeth sikolyát, ezúttal a nevemet sikoltotta, de hangját - minden hangot - gurgulázó suttogássá tompította a víz, ahogy elmerültem. Dr. David Beck élete egy forró augusztusi napon örökre megváltozik, amikor feleségét, gyermekkori szerelmét brutálisan meggyilkolják. Az évek múlása sem enyhíti fájdalmát, képtelen feldolgozni imádott felesége elvesztését. A nő halálának nyolcadik évfordulóján azonban különös üzenetet kap, benne egy olyan szóval, amit csak ő és a felesége ismertek. Lehetséges volna, hogy Elizabeth mégis él? Beck lázas nyomozásba kezd, hogy kiderítse, mi az igazság, de az üzenet küldője figyelmezteti: ha kedves az élete, ne szóljon egy szót se… senkinek. A krimi nagymesterének tartott Harlan Coben újabb lélegzetelállítóan izgalmas regénnyel lepi meg rajongóit. A Senkinek egy szót se sokak szerint az elmúlt évtized legjobb krimije, melyből nagysikerű, többszörösen díjnyertes film is készült.

Fordítók:
Szentgyörgyi József
Kiadó:
Kelly Kft.
Kiadás éve:
2010
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN:
9789639943933
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
317
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.50cm
Kategória:

Harlan Coben

Harlan Coben  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1964
Antikvár könyv
1 400 Ft 980 Ft
50%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2016
Antikvár könyv
2 000 Ft 1 000 Ft
50%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2018
Antikvár könyv
1 500 Ft 750 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (Kelly Kft.) 2022. 07. 07. 7:04

    DR.DAVID BECK MÁIG NEM HEVERTE KI GYERMEKKORI SZERELME,IMÁDOTT FELESÉGE ELVESZTÉSÉT.MOST IS FÁJ AZ EMLÉK,HOGY ELISABETH NYOLC ÉVE ,EGY FORRÓ AUGUSZTUSI ÉJSZAKÁN VÁRATLANUL ELTŰNT.TUDJA,HOGY SOHA TÖBBET NEM LÁTHATJA,HISZEN MEGGYILKOLTÁK.AZUTÁN ÉRKEZIK EGY ÜZENET,AMELY TELJESEN FELFORGATJA AZ ASSZONY HALÁLÁVAL KAPCSOLATOS FELTÉTELEZÉSEIT...SIKERES ,ESEMÉNYDÚS KÖNYV,NE HAGYJÁK KI!!!

  • 2019. 05. 26. 21:25

    dr.david back elete egy forro augusztusi napon orokre megvaltozik,amikor feleseget meggyilkoljak a csaladi birtokhoz tartozo tonal.az evek mulasa sem segit rajta.a no halalanak 8. evfordulojan kulonos uzenetet kap,benne egy olyan szoval,amit csak ok ketten ismernek.lehetseges volna,hogy elisabeth megis el!de akkor kit temettek el es hol volt eddig...dr.beck lazas nyomozasba kezd,fenekestul felfordul az elete par nap alatt,nyomaban a rendorseg,elisabeth gyilkosai..es a szerencse is melle szegodik,jo baratok mellette allnak joban rosszban.beck az igazsagot keresei,de az uzenet kuldoje figyelmezteti-senkinek egy szot se"-ha kedves az elete..a konyvbol film is keszult...