Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Szabad akarat

Szabad akarat - Orvos-Tóth Noémi - Régikönyvek
(3 vélemény)

"Mire felnövünk, sorsunk forgatókönyvéből már jelentős fejezetek megváltoztathatatlannak tűnnek. Sejtjeinkben hordozzuk felmenőink traumáinak nyomait; szüleink, nagyszüleink ránk örökítették a megdönthetetlennek tűnő életigazságokat; zsigereinkbe égtek a bizalom, a bizalmatlanság, aszeretet és a szeretetlenség tapasztalatai. Már számos saját krízist vagy mélyen ható egyéni traumát is megéltünk, és kialakultak a válaszaink, ismétlődő megoldó-kulcsaink is ezekre a helyzetekre. Vajon a felmenőinktől kapott lelki sebek, kötődési zavarok, érzelmi és viselkedési mintázatok életünk végéig meghatározzák a sorsunk alakulását? Meddig tart a transzgenerációs örökség hatása, és hol kezdődik a szabad akarat? Mikor és hogyan léphetnek működésbe saját sorsformáló erőink? Ebben a kötetben életünk legbefolyásolóbb erejű témáinak vizsgálatára hívom az olvasót. Sorra vesszük azokat a tényezőket, amik a párkapcsolataink alakulására hatnak, meghatározzák a pénzhez, sikerhez fűződő viszonyunkat, befolyásolják a testi-lelki egészségünket, és előrevetítik, hogyan reagálunk a nehézségekre. A kérdés mindig az, hogy szabad akarattal mekkora változást érhetünk el, és hogyan teremthetünk magunknak olyan életet, amely a leginkább megfelel az elképzeléseinknek." - Orvos-Tóth Noémi

Borító tervezők:
Féder Márta
Kiadó:
Jelenkor Kiadó
Kiadás éve:
2021
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda Zrt.
ISBN:
9789635181094
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
285 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.00cm, Magasság: 20.00cm
Kategória:

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

 • 2022. 05. 20. 23:20

  Hi,

  How are you doing?

  I have got a great guest post offer for you that will help you get more traffic to your site.

  I will send you a quality article of your readers’ interests and will just need a backlink to my site in return.

  For that, either you can share the topic ideas of your choice and I will write an article on that or I will share the topic ideas for you to choose one and will send you the article on it.

  Please share your targeted niche and focus keyword if any.

  Let me know what you think?

  Regards,
  Crist Roy

 • 2022. 03. 03. 9:14

  Hi,

  How are you doing?

  Will you be interested in doing a high-quality guest post on your site? It is a 3 step process where:

  1. I will send you three amazing topic ideas for a post.
  2. You need to choose one out of those.
  3. I will then send a high-quality, SEO Friendly article on that chosen topic to get it published on your website with one do-follow link to my site.

  Let me know if I shall start with step 1?

  Best,
  Maria Li

 • 2022. 02. 27. 12:01

  nagyon jó könyv