Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Szakácskönyv a magyar szürkéhez

Szakácskönyv a magyar szürkéhez - Kerekes Sándor - Régikönyvek
(0 vélemény)

Kerekes Sándor mesterszakács nevéhez fűződik többek között az ország kolbászának megalkotása, de olyan éttermek felfuttatásánál is elvehetetlen szerepe volt, mint például az Gold bisztró, vagy később az Almárium bisztró. Tizenegy országban - köztük Spanyolország, Dánia,  Franciaország, Finnország, Portugália, Észak-Afrika, - dolgozott.  Spanyolországban három meghatározó évet töltött, ott tökéletesítette a húsok elkészítését, grillezését, a steak sütést, a tengeri halak készítését. Főzött a spanyol királynak, Philippe Gonzalesnek, Juan Carlosnak, és Bill Clinton volt amerikai elnöknek is. Itt az idő, hogy bebizonyítsuk, a szürkemarha nemcsak egy szép szimbólumállat, amely nélkül el sem tudnánk képzelni a hortobágyi tájat, és nem is csak egy hungarikum, amire büszkék lehetünk. Kerekes Sándor mesterszakács segítségével megmutatjuk, hogy a szürkemarha húsa egy nagyon finomés egészséges alapanyag, amit rengetegféleképpen elkészíthetünk. Ehhez adunk most inspiráló ötleteket több mint hatvan recept formájában, amelyek között hagyományos és újszerű ételeket egyaránt találunk.

Kiadó:
Kossuth Kiadó
Kiadás éve:
2013
Nyomda:
Reálszisztéma Dabasi Nyomda Zrt.
ISBN:
9789630976541
Kötés típusa:
fűzött kemény papír kiadói borítóban
Terjedelem:
176 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 26.00cm
Kategória:

Kerekes Sándor

Kerekes Sándor  további könyvei

Hűségpont:
 
Antikvár könyv
4 500 Ft
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 000 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 880 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...