Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

Szárnyasparádé 377 különleges szárnyasétel

Szárnyasparádé - Régikönyvek
Szárnyasparádé - Régikönyvek Szárnyasparádé - Régikönyvek Szárnyasparádé - Régikönyvek
(0 vélemény)
Illusztrátorok:
Baróthy István
Borító tervezők:
Urai Erika
Kiadó:
Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve:
1986
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9632322711
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
180 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 21.00cm, Magasság: 21.00cm
Súly:
0.50kg
Kategória:
Előszó 7 Tyúk 89

A finom és gyorsan elkészíthető étel titka, Levesek
avagy néhány gyakorlati tanács 9 (4 személyre) 89

Főételek
Háziszárnyasok (4 személyre) 92

95
Csirke (csibe, jérce) 15 Kakas
Főtt, párolt és vagdalt kakasételek
Levesek aprólékból (4 személyre) 95
(4 személyre) 16
Kappan
Levesek és egytálételek
egész csirkéből Sült és párolt kappanételek
(4 személyre) 23 (4 személyre) 100

Főételek aprólékból Pulyka 103

(4 személyre) 27 Ételek pulykaaprólékból és

Főételek csirkemájból pulykamájból
(4 személyre) 30 (4 személyre) 103
Főételek csirkecombból Sült, párolt és vagdalt
(4 személyre) 35 pulykamellételek
(4 személyre) 105
Főételek csirkemellből
(4 személyre) 40 Töltött pulykák (6-7 személyre) 110
Pirított, sült és mártásos csirkék Kacsa 112
(4 személyre) 51 Sült, párolt és töltött kacsák
Töltött csirkék (4 személyre) 113
(4 személyre) 77 Liba 123

Vendégváró hideg ételek Főételek libaaprólékból
(4 személyre) 82 (4 személyre) 124

Tésztás csirkék Főételek libamájból
(4 személyre) 87 (4 személyre) 128


Főételek libacombból Sült, párolt és töltött fácánok
(4 személyre) 131 (4 személyre) 156

Főételek libamellből Fogoly 162
(4 személyre) 134 Sült, párolt foglyok

Sült és töltött libák (4 személyre) 162
(6-8 személyre) 137 Fürj 165
Házigalamb 139 Fürj- és fürjtojásételek
Levesek (4 személyre) 165
(4 személyre) 139 Vadkacsa 169
Főételek galambhúsból Főtt, párolt és sült vadkacsák
(4 személyre) 140 (4 személyre) 169

Gyöngytyúk 144 Vadliba 172
Sült, főtt, párolt Sült vadlibák
és töltött gyöngytyúk (6-7 személyre) 172
(4 személyre) 144
Grillezett háziszárnyasok147 Szalonka 174
Sült és párolt szalonkák
(4 személyre) 174
Vadszárnyasok
Fél órán belül
Fácán 154 elkészíthető ételek
Levesek Betűrendes tárgymutató
(4 személyre) 154 Irodalom 175


Frank Júlia

Frank Júlia  további könyvei

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...