Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Szárnyasparádé

Szárnyasparádé - Frank Júlia - Régikönyvek
(0 vélemény)

A baromfihúsok nagy része még ma is az olcsóbb húsfajták közé tartozik. A szárnyashúsoknak jelentős a fehérjetartalmuk, energiatartalmuk viszont csekély, könnyen emészthetők, ezért nemcsak az egészséges emberek, hanem a diétások is fogyaszthatják. Ugyanazon nyersanyagból számtalan különféle étel készíthető. Konyhakész, mélyhűtött állapotban iskapható, így feldolgozása egyszerű, gyorsan elkészül belőle az étel, kevés munkát igényel. Ne keressék a receptek között a jól ismert rántott csirkét, az apróléklevest és társait. Helyette olyan finomságokat ismertetek meg önökkel, amelyek eddig ritkán kerültek az asztalra. A legkülönfélébb és sokszor bizarrul összeválogatott fűszerek és a készítési mód szinte korlátlan variációs lehetőségeket ad. Receptgyűjteményem nem csupán arra alkalmas, hogy a leírtakat pontosan betartva elkészítsük az ételeket, hanem további kísérletezésre is buzdít. Minden kezdő és gyakorló háziasszonynak ajánlom e könyvet, aki szeret finomat főzni, és családját változatos, korszerű ételekkel kívánja meglepni

Kiadó:
A szerzők magánkiadása
Kiadás éve:
1990
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
2. javított és átdolgozott kiadás.
Nyomda:
Somogy megyei Nyomdaipari Vállalat
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
168 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 21.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:
Előszó 7
A finom és gyorsan elkészíthető étel titka, avagy néhány gyakorlati tanács 9
Csirke (csibe, jérce) 11
Levesek aprólékból 12
Levesek és egytálételek egész csirkéből 20
Főételek aprólékból 25
Főételek csirkemájból 28
Főételek csirkecombból 35
Főételek csirkemellből 41
Pirított, sült és mártásos csirkék 54
Töltött csirkék 86
Vendégváró hideg ételek 92
Tésztás csirkék 99
Tyúk 101
Levesek 101
Főételek 104
Kakas 108
Főtt, párolt és vagdalt kakasételek 108
Pulyka 113
Ételek pulykaaprólékból és pulykamájból 113
Sült, párolt és vagdalt pulykamellételek 115
Töltött pulykák 120
Kacsa 123
Sült, párolt és töltött kacsák 123
Liba 137
Főételek libaaprólékból 137
Főételek libamájból 143
Főételek libacombból 147
Főételek libamellből 151
Sült és töltött libák 154
Fél órán belül elkészíthető ételek 161
Betűrendes tárgymutató 162

Frank Júlia

Frank Júlia  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 840 Ft
akár 20%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...