Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Vadhús- és halételek

Vadhús- és halételek - Tolnai Kálmán - Régikönyvek
(1 vélemény)
Kiadó:
Népszava
Kiadás éve:
1983
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Dabasi Nyomda
ISBN:
9633218764
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
380 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.50kg
Kategória:
Előszó 5
Néhány szó a táplálkozásról és a tápanyagokról 7
A vadhús- és halételek készítésénél használt élelmiszerekről 12
A vadhúsokról 25
A vadhúsételek elkészítésének technikája 35
Vadszárnyasok 48
Fácán 51
Fogoly 64
Vadgalamb 68
Erdei szalonka 70
Fenyvesmadár 72
Vadliba 72
Vadkacsa 74
Császármadár, fürj, fenyőrigó 77
Vadnyúl 79
Őz 91
Muflon 103
Nutria 107
Szarvas 110
Vaddisznó 151
A halakról, felhasználásuk előkészítéséről 211
Hideg halételek 213
Meleg halételek 222
Erdei gombák 291
Az étkezésre alkalmas erdei gombák és felismerésük 291
Fontos tudnivalók a gombákról 303
Gombák tartósítása házilag 306
Gombaételek készítése 308
Erdei gyümölcsök 320
Erdei méz 328
Köretek, kiegészítő ételek vadhúsfélékhez, halakhoz 331
Mártások készítése halakhoz, vadhúsfélékhez 353
Különleges ételek 361
Békák 361
Rákételek 363
Csigából készült ételek 369
Teknősbékaételek 371

Tolnai Kálmán

Tolnai Kálmán  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2020.01.09. 18:09

    Végre megtaláltam! Régóta kerestem egy olyan könyvet, amelyből nem a mostani receptek alapján tudok főzni! Nagyon szeretem, ajánlom mindenkinek, aki szereti a régi, hagyományos ízeket. Viszont azoknak is ajánlom, akik az újdonságokat szeretik.