Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen Charles Eliot Norton előadások, 1973

A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Bernstein, Leonard - Régikönyvek
A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen - Régikönyvek
(0 vélemény)

Bernstein, Leonard A megválaszolatlan kérdés. Hat előadás a Harvard Egyetemen. (Charles Eliot Norton előadások, 1973). (Fordította Révész Dorrit.) Budapest, 1979. Zeneműkiadó (Egyetemi Nyomda). 387 + [1] p. + 4 melléket (3 hanglemez-melléklet, 12 oldalas füzetmelléklet). Egyetlen kiadás. Aláírt példány: az első előzéken Leonard Bernstein zeneszerző, karmester és zeneesztéta aláírása. A Norton-előadások a tudományos ismeretterjesztés egyik legmagasabb presztízsű fóruma, az egyes szakmák mestereit hat összefüggő előadás megtartásával bízzák meg. Norton-előadást tartott például Jorge Luís Borges argentin, Italo Calvino, Umberto Eco olasz író. A melléklet hanglemezeken az előadások zenei illusztrációi hallhatók, Bernstein kommentárai kíséretében, a szövegkönyv a kommentárok angol leiratát tartalmazza. Kiadói nyl-kötésben, illusztrált kiadói védőborítóban. Jó példány.

Fordítók:
Révész Dorrit
Borító tervezők:
Bezúr Györgyi
Kiadó:
Zeneműkiadó
Kiadás éve:
1979
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
1.
Nyomda:
Egyetemi Nyomda
Kötés típusa:
feliratozott kiadói nyl-kötésben, illusztrált kiadói védőborítóban
Terjedelem:
387
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 20.50cm, Magasság: 23.00cm
Kategória:

Bernstein, Leonard

1918 - 1990
Leonard Bernstein (Lawrence (Massachusetts), USA, 1918. augusztus 25. – New York, 1990. október 14.) amerikai zeneszerző és karmester. Egyik leghíresebb műve a West side story című musical, amelyből azonos címmel 10 Oscar-díjat nyert film is készült. A zenei művelődést szolgáló tévésorozatát több országban is nagy sikerrel közvetítették.

Bernstein, Leonard  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 800 Ft 1 440 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...