Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

A szakácsmesterség kézikönyve Vendéglátóipari receptkönyv és konyhatechnológia

A szakácsmesterség kézikönyve - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás éve:
1976
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Dabasi Nyomda
ISBN:
963220333X
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
725 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.50cm, Magasság: 22.50cm
Súly:
0.70kg
Kategória:

Venesz József

1912 - 1978
Venesz József (Kastélyosdombó, 1912. május 5. – Budapest, 1978. június 11.) magyar Oscar-díjas [forrás?] mesterszakács, gasztronómiai szakíró, minisztériumi osztályvezető. 1948 és 1960 között a magyar sportolók szakácsa volt az olimpiai játékokon.

Venesz József  további könyvei

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...