Turós Emil (Budapest, 1906. február 4. — Budapest, 1991. december 22.) mesterszakács, szakíró. A szerző könyvei Találatok száma egy oldalon: 123690 Rendezés Cím szerintÚjdonságÁr szerint növekvőÁr szerint csökkenő Rendezés Cím szerintÚjdonságÁr szerint növekvőÁr szerint csökkenő 60% Hűségpont: Vendéglátóipari ismeretek I. Dr. Sebestyén László, ... Kiadás éve: 1959 Antikvár könyv 2 000 Ft 800 Ft Kosárba 40% Hűségpont: So ißt man in Ungarn (dedikált) Turós Emil Kiadás éve: 1975 Antikvár könyv 1 500 Ft 900 Ft Kosárba 40% Hűségpont: Zu Gast in Ungarn Turós Emil Kiadás éve: 1988 Antikvár könyv 1 900 Ft 1 140 Ft Kosárba akár 40% Hűségpont: Húsételek és egyéb finomságok Turós Emil Antikvár könyvek 1 320 Ft-tól 50% Hűségpont: Ételismeret a vendéglátóipari szakmunkásképzés felszolgáló tanulói számára Turós Emil Kiadás éve: 1970 Antikvár könyv 2 400 Ft 1 200 Ft Kosárba akár 40% Hűségpont: A legízletesebb receptjeim Turós Emil Antikvár könyvek 360 Ft-tól 40% Hűségpont: Ízesen, gyorsan, korszerűen Turós Emil Kiadás éve: 2006 Antikvár könyv 600 Ft 360 Ft Kosárba 40% Hűségpont: Ízesen, gyorsan, korszerűen Turós Emil Kiadás éve: 1966 Antikvár könyv 1 000 Ft 600 Ft Kosárba 30% Hűségpont: A mai nő szakácskönyve Turós Emil, ... Kiadás éve: 1971 Antikvár könyv 1 400 Ft 980 Ft Kosárba 50% Hűségpont: Sütés főzés - Útmutató a sütő-főző szakkörök számára Turós Emil Kiadás éve: 1967 Antikvár könyv 1 200 Ft 600 Ft Kosárba akár 60% Hűségpont: Zöldségfélék, saláták, gyümölcsételek Turós Emil Kiadás éve: 1967 Antikvár könyvek 240 Ft-tól 50% Hűségpont: Ízletes könnyű ételek Turós Emil Kiadás éve: 1967 Antikvár könyv 600 Ft 300 Ft Kosárba 20% Hűségpont: Ételek, ízek, fűszerek Turós Emil Kiadás éve: 1970 Antikvár könyv 600 Ft 480 Ft Kosárba akár 60% Hűségpont: Konzervből házi kosztot Turós Emil Kiadás éve: 1968 Antikvár könyvek 240 Ft-tól Hűségpont: A mi szakácskönyvünk Turós Emil, ... Kiadás éve: 1960 Előjegyzés Hűségpont: Ízesen, gyorsan, korszerűen. Turós Emil receptjei. (Dedikált.) Turós Emil Kiadás éve: 1966 Előjegyzés Hűségpont: Vendéglátóipari ismeretek I. Dr. Sebestyén László, ... Kiadás éve: 1958 Előjegyzés Hűségpont: Szakácskönyv Venesz József, ... Kiadás éve: 1960 Előjegyzés Hűségpont: Nagy salátakönyv Turós Emil Kiadás éve: 2006 Előjegyzés Hűségpont: A mai nő szakácskönyve Turós Emil, ... Előjegyzés Hűségpont: Szakácskönyv Venesz József, ... Kiadás éve: 1954 Előjegyzés Hűségpont: Zöldségfélék, saláták, gyümölcsételek Turós Emil Kiadás éve: 1999 Előjegyzés Hűségpont: Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia Venesz József, ... Kiadás éve: 1961 Előjegyzés Hűségpont: Ízesen, gyorsan, korszerűen Turós Emil Kiadás éve: 2002 Előjegyzés Hűségpont: Új Szakácskönyv Turós Emil Kiadás éve: 1972 Előjegyzés Hűségpont: Zöldségfélék, saláták, gyümölcsételek Turós Emil Kiadás éve: 2006 Előjegyzés Hűségpont: Zöldségfélék, saláták, gyümölcsételek Turós Emil Kiadás éve: 1994 Előjegyzés Hűségpont: Nagy salátakönyv Turós Emil Kiadás éve: 1989 Előjegyzés Hűségpont: Vad-Hal Venesz József, ... Kiadás éve: 1972 Előjegyzés Hűségpont: Szakácskönyv Venesz József, ... Kiadás éve: 1955 Előjegyzés Hűségpont: Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia Venesz József, ... Kiadás éve: 1988 Előjegyzés Hűségpont: A mi szakácskönyvünk Turós Emil, ... Kiadás éve: 1998 Előjegyzés Hűségpont: Új Szakácskönyv Turós Emil Kiadás éve: 1999 Előjegyzés Hűségpont: Gyorsételek szakácskönyve Turós Emil Kiadás éve: 1993 Előjegyzés Hűségpont: Az ételkészítás technológiája II. Turós Emil Kiadás éve: 1973 Előjegyzés Hűségpont: Ételismeret Turós Emil Kiadás éve: 1974 Előjegyzés Találatok száma: 48 db 1 Aktuális oldal 1/2 Aktuális oldal 2 Következő Utolsó