Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Sütés főzés - Útmutató a sütő-főző szakkörök számára

Sütés főzés - Útmutató a sütő-főző szakkörök számára - Turós Emil - Régikönyvek
(0 vélemény)
Borító tervezők:
Urai Erika
Kiadó:
Kossuth Könyvkiadó
Kiadás éve:
1967
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Szikra Lapnyomda
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
106 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:
Előszó 3
A sütés-főzés tanításának fontosabb elvei 5
A sütés-főzés módszerei 9
A levesek 9
A mártások 19
A főzelékek 24
A köretek 33
A saláták 39
A tojásételek 45
A tej- és tejtermékételek 49
A gombás ételek 54
A halételek 58
A húsételek 62
A belsőségételek 74
A szárnyasételek 77
A vad- és vadszárnyasételek 81
A hidegkonyha 85
Tészta-, édesség-, gyümölcskészítmények 88
Az étrend-összeállítás 94
Néhány javaslat az étrend-összeállításhoz évszakonként, alkalmakként 96
A terítés 104

Turós Emil

1906 - 1991
Turós Emil (Budapest, 1906. február 4. — Budapest, 1991. december 22.) mesterszakács, szakíró.

Turós Emil  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 550 Ft
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 840 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...