Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

Zöldségfélék, saláták, gyümölcsételek

Zöldségfélék, saláták, gyümölcsételek - Régikönyvek
Zöldségfélék, saláták, gyümölcsételek - Régikönyvek Zöldségfélék, saláták, gyümölcsételek - Régikönyvek Zöldségfélék, saláták, gyümölcsételek - Régikönyvek Zöldségfélék, saláták, gyümölcsételek - Régikönyvek
(0 vélemény)
Illusztrátorok:
Gábor Éva
Borító tervezők:
Dr. Ráday Lajos
Kiadó:
Minerva
Kiadás éve:
1967
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Franklin Nyomda
Kötés típusa:
egészvászon, kiadói borítóban
Terjedelem:
226 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 20.50cm
Súly:
0.30kg
Kategória:
Bevezető

Néhány jótanács a zöldségfélék, salaták és gyümölcsételek készítéséhez

Zöldségételek
Zöldborsó
Zöldbab
Kelvirág (karfiol)
Csirág (spárga)
A csirág tisztítása és főzése
Karalábé
A karalábé tisztítása
Kelkáposzta
A kelkáposzta tisztítása és lemosósa
Kelbimbó
A kelbimbó tisztítása, lemosása és főzése
Paraj
A paraj tisztítása, lemosása és főzése
Tök
A tök tisztítása, lemosása és főzése
Paradicsom
A paradicsom tisztítása, lemosása, előkészítése
Zeller
A zeller tisztítása, lemosása, főzése
Sárgarépa és karotta
A sárgarépa és karotta tisztítása, lemosása, főzése
Vegyeszöldség-ételek
Néhány zöldséges leves
Zöldpaprika
Párolt káposzta változatok
Egyéb zöldséges ételek
A fűszernövényekről
Néhány gombás étel
Pontos tudnivalók a gombától általában


Saláták


Turós Emil

1906 - 1991
Turós Emil (Budapest, 1906. február 4. — Budapest, 1991. december 22.) mesterszakács, szakíró.

Turós Emil  további könyvei

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...