Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Ételek, ízek, fűszerek

Ételek, ízek, fűszerek - Turós Emil - Régikönyvek
(0 vélemény)

Az ételek ízesítésére és fűszerezésére számos módszert ismerünk. A fűszerek, ízesítők és egyéb zamatot adó anyagok jól átgondolt alkalmazásával, valamint ezek arányos keverésével kitűnő hatások érhetők el, amelyek az ételeket élvezetessé teszik. Ezenkívül számos ételkészítési módszer van, amely alapvető az ételek ízesítésében, pl. a pirítás, a sütés, a pácolás, pörkölés, stb. Az itt közölt ételrecepteket úgy válogattam össze, hogy ezek az ízesítési- fűszerezési módszerek jórészt fellelhetők legyenek bennük és útmutatásul szolgáljanak más ételek ízesítéséhez.

Sorozatcím:
Színe-java
Illusztrátorok:
Gábor Éva
Kiadó:
Minerva
Kiadás éve:
1970
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Zrínyi Nyomda
Kötés típusa:
tűzött
Terjedelem:
32 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:

Turós Emil

1906 - 1991
Turós Emil (Budapest, 1906. február 4. — Budapest, 1991. december 22.) mesterszakács, szakíró.

Turós Emil  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1999
Antikvár könyv
6 000 Ft 4 200 Ft
60%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 440 Ft
50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 550 Ft
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 660 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...