Ételek, ízek, fűszerek

Az ételek ízesítésére és fűszerezésére számos módszert ismerünk. A fűszerek, ízesítők és egyéb zamatot adó anyagok jól átgondolt alkalmazásával, valamint ezek arányos keverésével kitűnő hatások érhetők el, amelyek az ételeket élvezetessé teszik. Ezenkívül számos ételkészítési módszer van, amely alapvető az ételek ízesítésében, pl. a pirítás, a sütés, a pácolás, pörkölés, stb. Az itt közölt ételrecepteket úgy válogattam össze, hogy ezek az ízesítési- fűszerezési módszerek jórészt fellelhetők legyenek bennük és útmutatásul szolgáljanak más ételek ízesítéséhez.
- Sorozatcím:
- Színe-java
- Illusztrátorok:
- Gábor Éva
- Kiadó:
- Minerva
- Kiadás éve:
- 1970
- Kiadás helye:
- Budapest
- Nyomda:
- Zrínyi Nyomda
- Kötés típusa:
- tűzött
- Terjedelem:
- 32 oldal
- Nyelv:
- magyar
- Méret:
- Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
- Súly:
- 0.10kg
- Kategória:
Az Ön ajánlója
Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...